Crida a construir una gran alternativa de ciutat per sobre dels partits polítics

A partir de la plataforma de Converses a Catalunya, un grup important de persones entre les quals cal destacar també la presència dels Joves de Centre Català, que el mes passat es van presentar com a associació a l’Ateneu Barcelonès, han endegat una campanya amb cartells a la via pública per donar suport al seu eix més important a les xarxes socials. Els cartells de grans dimensions se situen a les pilones de publicitat de la ciutat i resulten molt visibles, com es pot apreciar en la fotografia. El motiu i la crida és clara Han malmès Barcelona. És l’hora de construir una alternativa de ciutat, i crida a participar-hi, i ofereix un codi QR per mitjà del qual s’accedeix al manifest i la possibilitat d’adherir-se personalment a la campanya.

El manifest porta per títol Per un nou govern municipal de Barcelona: Us cridem a participar i la seva versió completa es pot trobar aquí. Consta de 7 punts que desglossen les principals crítiques al govern municipal i el problema que representa la combinació d’aquesta mala gestió per part d’Ada Colau i Jaume Collboni amb el fet de la greu crisi que viu la ciutat a causa de la pandèmia i el seu impacte, sobretot en l’activitat econòmica.

El manifest afirma que “és l’hora de construir una gran alternativa” de “caràcter regenerador”, que tingui per finalitat millorar les condicions de vida de la gent i que se situï per sobre de les disputes partidistes. Defineix aquesta alternativa com una força renovadora que tingui capacitat al mateix temps de donar una resposta satisfactòria als reptes de present i als desafiaments del futur. La iniciativa va ser refrendada per les primeres 20 signatures, concretament: Ferran Alcàntara, Daniel Arasa, Josep Ramon Bosch, Josep M. Cardellach, Manuel Conde, Guillem Espaulella, Joan Albert Fabra, Joan Josep Folchi, Iker Freiria, Eugeni Gay, Remei Gómez, Francesc Granell, Javier Miralles, Josep Miró i Ardèvol, Marc Miró, Sílvia Requena, José-Emilio Serra, Montserrat Verdaguer, Josep Vila Bassa i Miquel Vilanova.

Aquesta campanya és la primera iniciativa no partidista en el sentit que no té darrere cap organització política, sinó que neix com a expressió directa de la societat civil.

  Per un nou govern municipal de Barcelona: Us cridem a participar Click To Tweet

  Creieu que la variant índia de la covid-19 esgarrarà l'estiu?

  Loading ... Loading ...

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Entrades relacionades

  1 comentari. Leave new

  • Gràcies a Deu i tots els Sants ! Veig que a la fi, de mica en mica, heu arribat a la meva visió salvadora de l’atrotinada situació de Catalunya ! Patriotisme, ans que res ! Oblideu-vos dels Partits Polítics i els xerraires dirigents! Salvem la nostra raça i el nostre tarannà ! No és ni serà mai la Independència el que ens doni el futur que desitgem ! Seguim l’exemple dels EE,UU. : Lluitem tots per a instaurar el FEDERALISME !!! La pròpia UE ja quasi és FEDERALISTA ! Pràcticament, ja estem a mig camí, doncs
   Madrid donà sobtosament als “españoles”, el sistema d’Autonomies, un bon inici vers el molt delejat
   FEDERALISME que, tal com refrendaren els 20 primers iniciadors, seria “l’expressió directa de tota la
   societat civil catalana”. Som-hi doncs i no perdem més temps !!! Francesc.

   Respon

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.

  Fill out this field
  Fill out this field
  Introduïu una adreça electrònica vàlida.