Per un nou govern municipal de Barcelona: Us cridem a participar

 1. Fa sis anys de mals governs encapçalats per Ada Colau, que han necessitat el suport del PSC i la feblesa dels altres partits per dur a terme polítiques que estan destruint la ciutat i malmeten la nostra qualitat de vida.
 2. La ciutat està pitjor que mai. No han resolt el problema de l’habitatge, que era la bandera principal. En lloc de lluitar contra la contaminació l’empitjoren en trasbalsar la circulació. Estan destruint el patrimoni comú de l’Eixample, i volen imposar un absurd tramvia per la Diagonal, alhora que la seva visió del transport públic és reaccionaria perquè defuig les noves tecnologies.
 3. Han elevat els impostos municipals fins a nivells mai vistos. La ciutat està bruta i enlletgida, la famosa participació és un frau. No només estem davant un procés de creixement de la inseguretat al carrer, sinó que augmenta també la inseguretat jurídica sobre els drets que posseïm, i creix la manca de respecte per la Llei (okupes, top manta, bandes organitzades, narcopisos, botellots massius …). La seguretat ha desaparegut de les nostres voreres en mans d’enginys rodadors de tota mena.
 4. Es desaprofiten les competències que ens confereix la Carta Municipal de Barcelona, no es té cap visió metropolitana, ni com a cap i casal de Catalunya. Barcelona s’ha convertit en un illot.
 5. Alhora, la nostra ciutat surt molt malmesa de la crisi de la Covid-19, amb un present d’inacceptable paràlisi i un futur totalment incert.
 6. Tot plegat exigeix una resposta. És l’hora de construir la gran alternativa de ciutat, inclusiva, regeneradora, que recuperi tot el potencial de Barcelona, dirigit a millorar les nostres condicions de vida i tornar a ser una referència de bon fer i bon viure. Una alternativa situada per sobre les disputes partidàries. Per assolir-la comptem amb allò que és més decisiu: el capital humà, la gent de la nostra ciutat i la seva experiència d’èxits i reptes superats.
 7. Una força renovadora que neix per donar resposta satisfactòria als reptes de present i futur, per superar les adversitats actuals marcades per les crisis, la insatisfacció i la incertesa pròpia d’un temps de transició.

Us cridem a ser dels primers a conèixer i participar en aquesta iniciativa junt amb aquells que ja donen testimoni d’ella.  Ompliu el formulari si desitgeu adherir-vos. Comencem així a fer junts el camí.

Signa el Manifest

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Entrades relacionades

  6 comentaris. Leave new

  • Solo saben que imponer sus criterios de forma dictatorial, no saben legislar

   Respon
  • Salvador Pedret Cob9
   6 juliol, 2021 21:09

   Fora Colau

   Respon
  • #FORACOLAU, #FORACOLLBONI, #FORAMARAGALL

   Respon
  • PERE JUANOLA PORTAS
   8 juliol, 2021 22:07

   Actualment Barcelona em recorda un croquis de mil ratlles i cap concepte….. Molt de fum…..
   S’ha de plantejar una nova Barcelona… Una Barcelona més equilibrada i integradora tant dels nivells més baixos com dels alts….
   S’han de regular els coxes…. però sense matar els peatons

   Respon
  • Qui son, això és lo primer abans d’adherir a ningú.

   Respon
  • No sólo habria que cambiar al gobierno municipal sino también al Govern y enviar a ls oposicion aERC y JXC, todos son culpsbles del desastre de Catalunya y su capital Barcelona.

   Respon

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.

  Fill out this field
  Fill out this field
  Introduïu una adreça electrònica vàlida.