Èxit de la crida a participar per configurar una alterativa al govern de Colau i Collboni

Una original campanya que combina cartells amb un codi QR, que permet accedir al manifest i adherir-s’hi i amb una acció equivalent a les xarxes socials, ha donat com a resultat una resposta molt àmplia per part dels ciutadans de Barcelona, malgrat que la crida no està feta per cap organització, sinó que l’encapçalen un conjunt de ciutadans diversos políticament.

El plantejament és clar i directe. Es considera que l’actual govern ha malmès Barcelona i que els 6 anys de la seva actuació no només no han aconseguit resoldre cap qüestió important, sinó que han accentuat part dels problemes que ja existien. La dificultat per trobar una resposta coherent i eficient a la crisi que ha provocat la Covid-19 a la ciutat és una altra manifestació de malestar, com ho és el desgavell provocat per bicicletes i patinets en el conjunt de la ciutat. La invasió de les voreres per tota mena d’enginys rodants, haver estat incapaç malgrat els reiterats anuncis de fer fora les motos que utilitzen l’espai reservat pels vianants com a aparcament i la proliferació desmesurada de terrasses són alguns dels molts exemples que fan que la gent de Barcelona en el seu dia a dia visqui en un estat de refús a Colau. De fet, només els que situen la ideologia per sobre l’estat real de la ciutat donen suport al govern.

El que planteja la crida i el que demana l’adhesió és construir “la gran alternativa de ciutat, inclusiva, regeneradora, que recuperi tot el potencial de Barcelona dirigit a millorar les nostres condicions de vida i tornar a ser una referència del bon fer i bon viure”.

Aquí pots trobar el manifest 
Aquí pots adherir-t’hi:

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Entrades relacionades

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.

  Fill out this field
  Fill out this field
  Introduïu una adreça electrònica vàlida.