Després d’un mes de vacances i de mantenir-se desapareguda en els períodes difícils que ha viscut la ciutat com a conseqüència sobretot dels delictes violents, ara l’alcaldessa aterra i desqualifica totes les crítiques pel recurs fàcil de dir que es tracta d’una campanya de la dreta perquè Barcelona no té un especial problema de seguretat.

Ves per on, en el transcurs de l’estiu la multitud de veïns del Raval, la Barceloneta, Poblenou, Nou Barris i tants altres indrets de la ciutat que protesten per la inseguretat i el desordre, s’han convertit en agents perillosos de la dreta.

La incapacitat d’Ada Colau per reconèixer la realitat quan li és adversa i assumir les seves pròpies responsabilitats la converteix en una persona políticament perillosa.

No cal recordar les xifres d’aquest estiu de les quals Converses se n’ha ocupat, i que poden veure aquí, però sí és obligat fer esment de dues declaracions ben objectives. Una, la de la BBC que editorialitzava a la seva web assegurant que “Barcelona estava fora de control”, i també el molt ben valorat tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, que va declarar que la ciutat patia una crisi de seguretat. Siguem sincers, parlant de la situació de Barcelona, qui té més credibilitat L’alcaldessa Ada Colau o el seu tinent d’alcalde Batlle? Doncs, ja està tot dit.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.