Resultats de l’enquesta anterior: Creus que el Plenari de l’Ajuntament de Barcelona ha de presentar un vot de censura a l’alcaldessa Ada Colau pels macrobotellots de les festes de la Mercè?

A l’enquesta anterior: Creus que el Plenari de l’Ajuntament de Barcelona ha de presentar un vot de censura a l’alcaldessa Ada Colau pels macrobotellots de les festes de la Mercè? Els nostres lectors han votat Sí un 77%, No un 20% i No ho sé un 3%.

El passat 29 de setembre, es va celebrar un ple extraordinari sobre els botellots que es van produir a Barcelona durant les festes de la Mercè. Aquest ple havia estat sol·licitat per Junts i ERC que van carregar, amb duresa, contra la gestió municipal i l’alcaldessa Ada Colau.

Colau es va negar a assumir qualsevol responsabilitat en relació amb els macrobotellots i les inicidències ocorregudes a causa d’aquestes grans concentracions.

El que queda clar és que els botellots són un risc per a tothom. Per als veïns que han de suportar el soroll, pels policies que han de desallotjar la gent, i per als mateixos assistents al botellot.

Teniu problemes importants amb la mobilitat a Barcelona i per accedir a la ciutat?

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.