El grup de Poblet impulsa un nou partit polític

El denominat inicialment grup de Poblet que va reunir persones procedents sobretot del PDeCAT i l’antiga Convergència, però també alguns socialistes i altres sense adscripció política, va constituir posteriorment una associació “El País de demà” per dur a terme el projecte “Catalunya 2030”, que havia sortit d’aquella trobada al Monestir de la Conca de Barberà.

L’associació formada per un centenar de persones es va plantejar si havia d’aportar alguna resposta política o no. Ara, el diari El País ha publicat que una comissió de 40 persones s’encarregarà de definir un programa polític i de dotar-lo d’un pressupost com a pas previ per constituir una força política que pugui integrar a persones de les altres formacions decebudes amb la seva trajectòria política.

Sota aquest plantejament aquesta formació vindria a competir amb tots els altres partits en la línia del desengany polític. Amb tot, la informació servida per El País necessita ser contrastada amb altres fonts, donat que no és absolutament clar que en aquests moments tots els membres de l’associació estiguin en la línia de constituir un nou partit, que vindria a engruixir la proliferació de petites formacions, que d’una manera o altra, intenten recuperar el que en el seu moment va ser CiU, si bé que amb diferents formulacions, fruit com és lògic de les actuals circumstàncies, ben diferents de les d’èpoques passades.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.