mort motorista

El govern municipal d’Ada Colau intenta emmascarar les causes de la mort d’un motorista

Un accident de trànsit del passat dijous, el 14è accident mortal que succeeix a la ciutat principis d’any, va tenir com a víctima un jove de 28 anys conegut per ser jugador de waterpolo del club Natació Barcelona. La joventut de la víctima i el seu caràcter d’esportista reconegut han augmentat l’impacte que ja de per sí té la pèrdua d’una persona tan jove.

La versió inicial de l’accident que va donar l’Ajuntament va ser que la mort de la víctima s’havia produït pel xoc de la moto contra un cotxe. En realitat informacions posteriors i nombrosos testimonis del fet, que va succeir al carrer Balmes a pocs metres de la cruïlla amb Gran Via, a plena llum del dia, van assenyalar que la mort s’havia produït perquè el motorista es va estavellar contra la barrera de formigó del model “New Jersey” col·locada per l’Ajuntament, com n’hi ha ja tantes a la ciutat. Tantes com 1.299 punts, perquè s’han multiplicat no només per eliminar carrils de trànsit, sinó per proporcionar terrasses als bars i restaurants.

Es va produir quan el jove amb motiu de la topada amb el cotxe, que va ser molt lleugera donat que la carrosseria del vehicle no presentava cap desperfecte, va caure i va colpejar amb el cap contra la barrera de formigó. Com explicava un dels testimonis, va veure com el casc del motorista s’enlairava. L’impacte va ser tan fort que va desplaçar uns centímetres la pesant tanca de formigó. Fins a tres persones han declarat als mitjans de comunicació que van veure els fets i que no tenen dubtes que la mort es va produir pel gran cop que el motorista va rebre contra el formigó.

L’Ajuntament de Barcelona intenta emmascarar aquest fet perquè confirmaria una de les diverses acusacions que es fan contra el mal anomenat “urbanisme tàctic” d’Ada Colau. En aquest cas,  col·locar tantes peces de formigó als carrer és un risc molt greu.

Ara caldrà veure fins a quin punt els testimonis oculars del fet concorden amb l’informe de la Guàrdia Urbana, si hi intervé la fiscalia o si hi ha denúncia per part de la família afectada. En tot cas, és un problema més, i en aquest cas tràgic, derivat de les mesures que sobre els carrers de Barcelona ha pres Ada Colau.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.