vot

El CIS castiga l’oposició de Sánchez

Una vegada més l’enquesta del CIS discrepa de totes les altres i ho fa en el sentit de la interpretació més favorable per al govern. És la que atorga el valor màxim de totes les últimes enquestes al PSOE amb un 31,2%, quan en cap de les altres el partit socialista supera la barrera del 30%, i en dos dels 3 sondejos queda francament lluny.

També és la que situa el PP en el resultat més baix de totes les enquestes i, per tant, presenta la màxima diferència entre els dos partits, 11,2 punts percentuals (PP). Les altres tres que utilitzem com a referència, perquè són les últimes publicades, com es pot veure a la taula adjunta, situen la diferència entre 8,2 i 0,9 punts percentuals. Res a veure, per tant.

També és la que premia Cs. Mentre que el conjunt de resultats situen el vot a aquesta formació entorn del 7%, el CIS deTezanos li dóna el 9,4% dels vots. Són els més afavorits. També el resultat situa clarament a la baixa, en relació amb les altres enquestes,  Vox i  JxCa,t i manté una indiferència ignasiana en relació amb UP. En definitiva, segons Tezanos el votant espanyol premia sobretot el PSOE de Sánchez i també Cs i castiga el PP, Vox i JxCat, que són els que habitualment voten en contra.


Font: Electomania https://electomania.es/

La normalització i apertura de fronteres a partir del 21 de juny, creus que generarà nous rebrots d'importància?

Mira els resultats

👉 ¡Uneix-te al nostre grup de Facebook de Converses a Catalunya!

Comentem entre tots les notícies de Catalunya per a estar informats.
Podreu consultar totes les claus del dia!

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú