Gran notícia: per si no ho sabien, Barcelona és una de les millors ciutats del món

Ada Colau ja s’ha fet els seus regals de Reis. Els Spin Doctors municipals han rampinyat d’aquí i d’allà i han aconseguit presentar uns rànquings que situen Barcelona en una “posició de privilegi en les llistes d’excel·lència de les ciutats del món”.  Així és com subtitula La Vanguardia aquesta informació elaborada pels serveis d’Ada Colau. Oblidin-se de l’atur, les empreses en fallida i el tancament. Vivim a Jauja.

Oblidin-se de la ciutat en crisi que veuen pels carrers, de les múltiples botigues amb els rètols d’“es lloga” o “es ven”. De la imatge entre buida i trista de moltes zones de la ciutat. De la crisi econòmica que viuen sectors fonamentals, com l’hostaleria, els bars, els hotels, centres esportius, grans superfícies comercials, pisos turístics, i un llarg etcètera. Perquè en realitat com l’Ajuntament ens ensenya, Barcelona és la vuitena millor ciutat del món i no gens menys que la tercera d’Europa.

Per si això no fos prou, som la segona millor ciutat d’Europa per atreure Star-Ups i també en estratègia del sector tecnològic. Som la vuitena entre les 10 ciutats amb més futur i la setena per marca turística. No és una broma de mal gust, la publicació quasi a pàgina sencera en un diari tan seriós com La Vanguardia acredita sense cap mena de sentit crític aquesta mena d’informació.  I és que el  problema radica en tots aquests indicadors que pertanyen al passat encara que apareguin citats amb referències actuals, com per exemple a The World Best Cities 2021 que elabora una entitat tan reconeguda (?) i coneguda (?) com Resonance Consultancy.

Hi haurà gent que s’ho creurà. El que resulta francament difícil és que s’ho empassin els barcelonins, que viuen un dels seus pitjors anys des de com a mínim la dècada dels seixanta.

Estàs d'acord que Salvador Illa abandoni el Ministeri de Sanitat en plena pandèmia?

Loading ... Loading ...
El que resulta francament difícil és que s’ho empassin els barcelonins, que viuen un dels seus pitjors anys des de com a mínim la dècada dels seixanta. Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

1 comentari. Leave new

  • Joaquim Montoliu
    9 gener, 2021 17:37

    Informació o publicitat institucional?? Malauradament em fa l’efecte que La Vanguardia segueix arrimant-se al sol que mes calenta.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.