107 objectius per regenerar, renovar, transformar i aixecar Catalunya: PLANIFICACIÓ I CONCERTACIÓ

L’objectiu és fer present com de necessari és assumir i assolir per part de la societat, les institucions i els partits polítics uns objectius concrets que permetin transformar Catalunya en el màxim i millor sentit del mot.

Els 107 objectius han estat fruit de reflexió i debat en el sí de Converses, pero no tenen cap pretensió dogmàtica. Considerem que són bons, pero ni inamovibles o inmillorables.

Per aquesta raó et cridem a fer arribar el teu punt de vista, a participar en aquest debat gradual i a distància, i que un cop finalitzat tindrà un resultat més concret en la trobada i conversa de tothom que hi hagi participat, amb la finalitat de disposar d’un projecte per a Catalunya suprapartidista i resultant de la més àmplia participació que pugui presentar qualsevol altre projecte.

Si estàs interessat en participar en el debat o formular observacions escriu a:

admin@concatconverses.cat
OBJECTIU 1: PLANIFICACIÓ I CONCERTACIÓ

1. La magnitud i complexitat de les crisis acumulades demana una metodologia específica per abordar la seva resolució, basada en la concertació publico-privada, la planificació indicativa (d’obligat compliment per l’administració i de caràcter orientatiu pel sector privat) i el pressupost base zero per procedir a una reordenació justa i racional dels recursos disponibles, elaborant un nou pressupost sense considerar en principi les xifres de l’exercici anterior. D’aquesta manera s’identifiquen les despeses inútils i excessives i es fixen les noves prioritats.

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.