Resultats de l’enquesta anterior: Creieu que la variant índia de la covid-19 esgarrarà l’estiu?

A l’enquesta anterior: Creieu que la variant índia de la covid-19 esgarrarà l’estiu? Els nostres lectors han votat Sí un 62% i No un 39%.

Aquesta enquesta, que ha estat activa durant dues setmanes, en la primera els resultats es decantaven pel No, però a mesura que els casos han anat augmentant de forma descontrolada,  s’ha imposat el Sí.

Catalunya té una de les pitjors taxes de contagi d’Europa.

Els experts asseguren que es va desescalar massa ràpid, sense tenir prou en compte la capacitat de contagi de la variant delta.

El Departament de Salut ha inclòs, com a indicador de sospita d’infecció per la Covid-19,  símptomes semblants als del refredat comú, com degoteig nasal, esternuts, mal de gola, congestió nasal i cefalees.

Finalment, ahir dimarts, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, va anunciar que es posarà a la venda a les farmàcies, els tests d’antígens d’autodiagnòstic per detectar la Covid-19 sense recepta mèdica. S’aprovarà la setmana que ve en un Consell de Ministres i a través d’un reial decret.

El Departament de Salut ha inclòs, com a indicador de sospita d'infecció per la Covid-19, símptomes semblants als del refredat comú Click To Tweet

Creus que el Govern Català està gestionant bé la pandèmia?

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.