Un antic president del Parlament acusa Joan Oliver, Laporta i Sala i Martin d’ensorrar el Reus

El CF Reus Deportiu ha sofert en poc temps una catàstrofe que cap més equip de futbol català ha experimentat. Ha passat de jugar a segona divisió de futbol professional, a ser expulsat de tercera i quedar pràcticament reduït al no-res. La causa de l’expulsió ha estat la incompareixença en les dues primeres jornades de lliga, fet motivat perquè no es va poder inscriure cap futbolista. També pel deute acumulat a la Federació Espanyola per impagaments als jugadors del filial, per un import de 221.000 euros.

El Reus es troba en concurs de creditors des del març passat, amb un deute de 7,8 milions d’euros, i com a societat anònima està en fase de liquidació que és el final més probable, a no ser que una entitat diable vulgui assumir l’endeutament i reflotar el club.

Tota aquesta complicada situació ha estat ocasionada per la gestió de Joan Oliver, qui va ser director general del Barça durant el mandat de Laporta. Per intentar sortir de la situació de fallida que havia conduit al club, al gener va vendre els seus drets per 3 euros a un club americà que reunia uns suposats inversors que s’han limitat a aportar només 30.000 euros, del tot insuficients per ni tan sols fer front als deutes que tenia per evitar ser exclosos de la Segona B.

L’expresident del Parlament, Ernest Benach, d’ERC i ciutadà de Reus, va carregar durament contra Joan Oliver, Joan Laporta i Xavier Sala i Martín al programa La porteria de betevé acusant-los de ser els responsables de la desfeta del Reus.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.