Servei d’assistència psicològica per a personal sanitari que lluita contra el coronavirus

Amb la participació del Ministeri de Sanitat, l’entitat impulsa una plataforma que ofereix atenció telefònica, per videoconferència i seguiment en línia, i que implementarà la Fundació Galatea.

Aquest servei vol contribuir a pal·liar la sobrecàrrega emocional dels professionals que s’encarreguen d’atendre pacients amb coronavirus.

L’accés serà gratuït, a través del telèfon 900 670 777 i amb un horari d’atenció de 9 a 22 hores, els set dies de la setmana. En una primera fase de desenvolupament s’espera atendre unes 1.000 trucades diàries, procedents de tot l’Estat.

“Volem donar suport, d’aquesta manera, als àngels anònims que s’estan deixant la pell en la primera línia d’intervenció per lluitar contra la malaltia del coronavirus. El nostre objectiu, i el de l’equip de psicòlegs que estarà a la seva disposició, és fer més suportable, en la mesura del possible, la imprescindible i inestimable tasca que estan duent a terme en una situació tan delicada com l’actual”, ha explicat Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

La iniciativa se suma a les accions que la Fundació ”la Caixa” ha posat el marxa per donar resposta a la pandèmia de la COVID-19, tant en l’àmbit social, reforçant els seus programes d’atenció a persones amb malalties avançades i de lluita contra la pobresa infantil, com en el camp de la recerca científica.

Més informació ESPECIAL CORONAVIRUS

Aquest servei vol contribuir a pal·liar la sobrecàrrega emocional dels professionals que s’encarreguen d’atendre pacients amb coronavirus Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.