Missa Sagrada Família

Resultats de l’enquesta anterior: Creus que és coherent l’actitud del govern català d’autoritzar primer i desqualificar després la celebració de l’acte de beatificació de Joan Roig a la Sagrada Família?

A l’enquesta anterior: Creus que és coherent l’actitud del govern català d’autoritzar primer i desqualificar després la celebració de l’acte de beatificació de Joan Roig a la Sagrada Família? Els nostres lectors han votat un 92% que No, i un 8% que Si.

Tot aquest tema va crear molta polèmica. Van escriure’s molts articles i les xarxes si van evocar, en alguns casos de forma una mica agressiva i mostrant una impotència de per què uns podien reunir-se, i altres, com tots els que engloba el món de la cultura, no.

No s’entén els atacs que la Generalitat va dur a terme, en la persona del vicepresident Aragonès, la consellera de Sanitat, Alba Vergés, i fins i tot la directora general de Protecció Civil de Catalunya, Isabel Ferrer, contra l’Església per haver celebrat una cerimònia anunciada, a la qual va ser convidada la Generalitat, el mateix Aragonès, i on hi havia una representació tant del Govern, com de l’Ajuntament.

El que havia de ser una cerimònia de Beatificació al final es va convertir en un tema polític.

Et vacunaràs de la Covid-19 quan surti la vacuna i sigui segura?

Mira els resultats

👉 ¡Uneix-te al nostre grup de Facebook de Converses a Catalunya!

Comentem entre tots les notícies de Catalunya per a estar informats.
Podreu consultar totes les claus del dia!

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú