La Fundació “la Caixa” recapta en donatius un milió d’euros per als Bancs d’Aliments

La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank van llançar el dia 1 d’abril Cap llar sense aliments, una acció solidària de recollida de donatius a favor dels Bancs d’Aliments, afectats pel desabastiment. Gairebé només quatre setmanes després, la iniciativa ja ha assolit el milió d’euros de donatius recaptats.

Es calcula que el número de trucades i peticions individuals d’ajuda alimentària a les entitats benèfiques i als Bancs d’Aliments s’ha multiplicat per quatre en les últimes setmanes. Com a resposta a la demanda creixent de les famílies, i a la bona acollida de Cap llar sense aliments, la Fundació ”la Caixa” ha decidit duplicar la recaptació actual aportant-hi un milió d’euros addicional.

La campanya continua oberta i en menys d’un mes, s’han sumat més de 16.000 donants, entre ells celebritats com l’actor Antonio Banderas o el xef Ferran Adrià, visibilitzant a les xarxes socials el compromís dels Bancs d’Aliments, que el 2019 van repartir més de 144,5 milions de quilos de menjar a 1,1 milions de persones.

La campanya segueix oberta, fent-hi una donació a través dels canals operatius de CaixaBank; per Bizum al número 38014; enviant un SMS amb la paraula «ALIMENTS» al 38014; o al web capllarsensealiments.org.

«Ara mateix, la nostra responsabilitat més gran és intentar que ningú no quedi enrere. I, en aquest punt de l’emergència social i sanitària, tots hem de vetllar perquè les famílies més vulnerables tinguin cobertes les necessitats bàsiques. Per això, volem duplicar la resposta exemplar i generosa de la ciutadania i incentivar la seva col·laboració, i hi aportarem un milió d’euros més», ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.