Gaudí Sagrada Familia

La faceta més mediambiental d’Antoni Gaudí

Una mirada mediambiental sobre els elements arquitectònics i escultòrics de la Sagrada Família: això és el que proposa el curtmetratge ‘Creation in Gaudí‘, que es presentarà el divendres, 18 de juny, a les 12.00 hores, a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

A través de les explicacions de l’arquitecta Chiara Curti, l’obra revela la concepció d’Antoni Gaudí de la naturalesa i la seva preocupació per tenir cura de la creació. L’obra fa que la Sagrada Família parli de la idea que Antoni Gaudí tenia de la naturalesa i com veia l’ésser humà dins d’ella.

Es posa de manifest, així, la faceta més ‘mediambientalista’ de l’arquitecte modernista. De fet, l’atenció per la qüestió climàtica és una de les senyes d’identitat de l’autora d’aquesta producció audiovisual, María Laín. Aquesta activista climàtica, filòsofa i artista és també membre del moviment Christian Youth for Climate, que tracta de transmetre l’aportació genuïnament cristiana sobre la cura del medi ambient.

El curt connecta amb la filosofia d’aquest moviment i s’ha realitzat amb el patrocini de la Fundación Cultural Ángel Herrera Oria i el suport de la Asociación Católica de Propagandistas.

En l’acte de presentació del dia 18 intervindran tant l’autora, María Laín, com l’arquitecta Chiara Curti.

Es posa de manifest, així, la faceta més 'mediambientalista' de l'arquitecte modernista Click To Tweet

Ha fet el ridícul el president Sánchez en la seva trobada amb el president Biden?

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú