El declivi de Sánchez es fa ja evident fins i tot a la televisió

Totes les enquestes, excepte naturalment la del CIS de Tezanos, assenyalen la inexorable davallada del PSOE per molts intents que facin de recuperar-se. Amb un cop d’ull ràpid a les enquestes podem veure que l’última de 19 de setembre de Simple Lógica li dona només un 25,8% al PSOE per un 29,4% al PP, mentre que UP baixa al 8,8% i Vox se situa en el 17,3%. En totes les altres enquestes dutes a termes aquests últims dies de setembre, prescindint de la del CIS, el PSOE es queda clarament en tres d’elles per sota dels 100 escons, mentre que el PP se situa entre els 130 i els 149. Són enquestes d’IMOP, Ágora Integral, GAD3 i Sigma Dos. Per tant, la unanimitat sobre la derrota de Sánchez és evident.

Però, és que hi ha una altra referència que és molt útil: el nombre d’espectadors que tenen les entrevistes amb Sánchez. Si es comparen les dades des de 2020 es veu que hi ha una contínua caiguda d’espectadors. En els primers anys sempre superava el 10% de l’audiència, però en la seva última intervenció, aquest mes de setembre, va arribar al mínim situant-se en el 5% de l’audiència i menys d’un milió d’espectadors. A l’entrevista a TVE va aconseguir un 10% i 1,5 milions. Els resultats últims són aquests 900.000 espectadors a l’entrevista al Canal 24 horas de TVE. Una xifra molt semblant, els 926.000 que va assolir a La Sexta en hora punta. Al març també a La Sexta havia obtingut 1,7 milions i al febrer a TVE 1,8 milions.

Els especialistes consideren que hi ha un clar declivi en aquesta evolució que va del 10-11% a acostar-se a l’esmentat 6% i situar-se per sota del milió de persones. És un altre indicador que a hores d’ara al govern Sánchez pinten bastos.

Creus que s'hauria de reduir l'IRPF d'acord amb el que s'ha incrementat la inflació?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.