Diada de Sant Jordi: CaixaForum i CosmoCaixa s’hi bolquen a les seves xarxes socials

Escriptors, artistes i científics ompliran les xarxes socials dels centres de la Fundació ”la Caixa” amb continguts d’inspiració literària al llarg de la setmana amb motiu de la Diada de Sant Jordi aquest dijous.

Els autors Alejandro Palomas, Najat El Hachmi, Lorenzo Silva, Luna Miguel, Raül Garrigasait, Antoni Clapés, Bel Olid, Julià Guillamon i Víctor Amela, l’artista Mabel Palacín, la crítica d’art Mery Cuesta i l’historiador Enric Ucelay faran recomanacions de llibres a través de càpsules de vídeo.

En el marc de la campanya #JoEmQuedoACasa, les xarxes socials de CaixaForum i CosmoCaixa oferiran continguts especials i conferències sobre la relació entre ciència i literatura, a banda de trobades en directe amb Alejandro Palomas i Lorenzo Silva, dimarts i dijous, respectivament.

Amb l’objectiu de posar en valor la importància de la cultura i de la comunitat en el moment actual, la Fundació ”la Caixa” i els il·lustradors 72Kilos i Dalmaus s’han unit per promoure l’elaboració d’un llibre col·laboratiu amb frases de suport que els usuaris han enviat a través de les xarxes i que es faran arribar a persones que travessen moments difícils en l’actualitat.

La Fundació ”la Caixa”, “Alma, la xarxa social social” i els il·lustradors 72Kilos i Dalmaus han promogut un llibre col·laboratiu que inclourà una selecció de 23 mostres d’afecte. ©Dalmaus.

Durant aquests dies, es difondrà una selecció dels millors contes científics escrits per nens i joves en el marc del concurs Fem contes de ciència, que impulsa CosmoCaixa.

L’artista Joan Brossa serà el protagonista del #ZoomAlaCol·lecció d’aquesta setmana. El cicle Petits Cinèfils continuarà el cap de setmana amb la pel·lícula La revolta dels contes. Se succeiran també els cicles d’òpera, presentat per Marcel Gorgori, i el de Trobades Confinades, dedicat a creadors del panorama artístic com Cabeza Patata.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.