Té sentit deconstruir Barcelona? En defensa del Pla Cerdà

Amb la participació d’experts en urbanisme, moviment ciutadà i mobilitat es pretén valorar el conjunt de les polítiques urbanístiques impulsades per l’ajuntament de Barcelona i el seu impacte en el teixit urbà, en el trencament de l’homogeneïtat vial, en els canvis patits en la mobilitat.

Les superilles, els eixos verds, la connexió del tramvia i en general la lluita contra l’automòbil afecten la vida pràctica dels veïns i amenaça el caràcter metropolità de Barcelona.

En aquest context, Barcelona Distrito Federal (BDF) busca debatre alternatives per a la construcció d’una ciutat amable que es reconegui en el teixit metropolità actual i accepti la seva història com a element d’identitat necessari per construir el seu futur.

S’ha organitzat un debat a Barcelona:

Lloc: Centre Cívic Pati Llimona (carrer del Regomir, 3, 08002 – Barcelona)

Hora: 18,30 h.

Dia: dimecres, 15 de febrer.

INTERVINDRAN: 

 • Josep Miró i Ardèvol, exconseller de la Generalitat i exregidor de l’Ajuntament de Barcelona.
 • Ramon Garcia Bragado, advocat, exregidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.
 • Cristian Bardají, director de l’àrea de mobilitat del RACC

Animem a tothom a participar en aquest acte que va en linea amb la Declaració sobre Barcelona: Salvem el Pla Cerdà. Salvem l’Eixample que ha presentat Converses a Catalunya.

Confirmació d’assistència a:  barcelonadistrictefederal@gmail.com

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

2 comentaris. Leave new

 • Luis César Moiso
  3 febrer, 2023 14:09

  Colau ha vendido la idea que con las superilles será una a ciudad más amable y con menos contaminación. Nasa más lejos de la realidad, la contaminación sigue muy alta y los desplazamientos son más largos y lentos por lo cual es tirar el dinero dis veces, una para construír algo sin sentido y luego para ponerlo de nuevo como antes. El plan Cerdà ha demostrado ser excelente no hay necesidad de cambiar la idiosincrasia de Barcelona!!

  Respon
 • Enric Cruzate
  6 febrer, 2023 19:50

  El Plà Cerdà topava des de l’inici amb les poblacions veines. Malgrat aquest fet, la trama central era una bona solució, inclós la problemàtica que suposava integrar els carres amb diagonal (Diagonal i Meridiana, fonamentalment). Aquest esquema permetia directament crear super illes en el futur, commo jo mateix havía previst fà més de 25 anys. La solució Colau es una disbauxa i, a més, un malversament de diners publics que tindrem de pagarentre tots. ¿Quan serà possible procesar aquest tipus de politics?

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.