“Uneix-te a Converses i fes que la teva veu compti per transformar la societat i la política!”

Converses a Catalunya és un fascinant espai de debat i acció conformat per persones rellevants de la societat catalana. El nostre objectiu és millorar aspectes concrets de la nostra comunitat, alhora que fomentem una ciutadania informada i compromesa amb els valors i virtuts cíviques. Estem convençuts que aquesta regeneració és crucial per superar la deficient situació política actual.

La nostra última iniciativa, dedicada a la defensa del Pla Cerdà i del bon govern de la ciutat, ha durat diversos mesos i ha estat un èxit. A través de les xarxes socials, hem aconseguit arribar a 72.674 persones. També hem realitzat dues campanyes al carrer, amb 1.500 cartells en cada ocasió, garantint una presència quotidiana a les columnes de publicitat gratuïta de la ciutat. A més, hem organitzat tres actes públics, un virtual i dos de format presencial, amb participació de Ramon Garcia Bragado, Cristian Bardají, Josep Miró i Ardèvol, al Centre Cívic Pati Llimona i a la casa Golferichs amb  Lluís Tusell, Juan José Folchi i Josep Miró i Ardèvol.

Amb aquestes accions, juntament amb les publicacions del nostre punt de referència digital Converses a Catalunya i els seus Punts Clau, així com els nostres articles d’opinió, hem contribuït a posar fi a una època de mal govern a Barcelona i a obrir noves perspectives, que seran millors en la mesura en què hi hagi una opinió ciutadana activa i compromesa.

No ens limitem a Barcelona; la nostra atenció s’estén a tota Catalunya. Una nova iniciativa és promoure com a estímul positiu les “104 Propostes per Catalunya”. També parem atenció a Espanya i Europa. La nostra columna setmanal a Converses sobre la Unió Europea, a càrrec de Víctor Pou, és una de les millors finestres sobre aquesta realitat que es publica al país.

Cal destacar que la nostra capacitat d’acció neix exclusivament de les aportacions dels membres i amics de Converses. No rebem subvencions de cap entitat pública. És per això que creiem que la seva participació a Converses seria del seu interès i alhora una bona contribució. Podeu fer-ho amb una aportació mensual de 10 euros… o més.

El seu suport reforçarà aquesta causa i contribuirà a fer créixer un corrent cívic a la nostra societat, per sobre de qualsevol partidisme polític.

Si desitja participar a Converses en aquesta tasca, pot fer-ho aquí.

PD: Als nous membres els hi lliurarem en primícia les “104 Propostes per Catalunya” que presentarem el setembre.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.