Colau: com s’acosten les eleccions, es multiplica la propaganda

Ara, a cada resident de Barcelona li haurà arribat un fulletó de color verd amb el títol de “Konsulta” amb una “k” creativa on hauria d’anar la “c” i amb un subtítol “Parla de salut mental”, que va acompanyat d’una carta de l’alcaldessa, Ada Colau Ballano. Explica que han posat en marxa un nou servei d’atenció generalitzada sense necessitat de demanar hora i que s’exerceix en diversos punts de la ciutat.

Està dirigit a persones entre 12 i 22 anys que sentin “malestar emocional” o un patiment psicològic. Aquesta iniciativa recorda molt una altra que es va produir en l’anterior campanya electoral de posar a disposició de determinats barris de la ciutat servei d’odontologia, que la Seguretat Social no cobreix. A l’hora de la veritat es va convertir, per l’escassetat de serveis, en “el parto de los montes” i finalment va acabar difuminant-se.

Ara que s’acosten les vacances, i com està a l’ordre de la notorietat mediàtica el problema del malestar emocional entre els joves, es treuen de la màniga aquesta consulta. Cal dir que tècnicament és una frivolitat notable. És bo que es vulgui donar resposta a problemes psicològics de les persones i no només dels joves, però si es fa, s’ha de fer bé i no arramblant un llogaret i posant a una persona que es dediqui a escoltar els problemes de la gent.

Cal recordar que la sanitat a Barcelona per raó de la carta municipal funciona com un consorci presidit per la mateixa Ada Colau i que aquí té el marc adient per dur a terme amb rigor una millor política d’ajut als problemes de salut mental. Ningú li prohibeix, tot el contrari, el seu càrrec i la regulació del consorci li permet introduir o ampliar serveis determinats de salut mental per a la ciutat de Barcelona, fent-sent càrrec l’Ajuntament i amb professionals acreditats de la sanitat pública. Però és clar, això no és el que pretén Colau. Ella el que cerca és poder enviar una carta on pugui dir que ha muntat aquest nou xiringuito i que cada persona a cada família rebi la papereta a casa seva.

És una manifestació més de l’oportunisme i frivolitat en què ha convertit Colau el govern de la ciutat, en el que tot està al servei d’intentar ser elegida de nou.

Es presentarà Sandro Rosell a les pròximes eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.