6 alternatives a l’app de videoconferències Zoom

L’aplicació de videoconferència Zoom durant el confinament ha passat de 200 milions d’usuaris a 400 milions.

Analitzem algunes alternatives al Zoom que ofereix el mercat tecnològic:

Meet

És la solució de Google per a les necessitats de videoconferències en línia de les empreses. Ofereix reunions en línia segures i de fàcil accés de fins a 100 persones.

zoom

Skype

La plataforma, propietat de Microsoft, porta gairebé dues dècades en el mercat i és universalment coneguda. Skype permet fer videotrucades grupals de fins a 10 persones alhora en la seva versió gratuïta. D’altra banda, si la trucada és només d’àudio s’hi poden unir fins a 25 persones.

zoom

Houseparty

L’aplicació de videoxat, que facilita que fins a vuit persones comparteixin una quedada virtual, existeix des del 2016. Houseparty accedeix a les teves llistes de contactes personals per crear una xarxa d’amics a l’aplicació. A més, et diu qui l’està fent servir en aquest instant i et permet connectar-te amb aquest usuari de seguida.

zoom

Facebook Messenger

És una altra de les opcions per a realitzar trucades de vídeo. Permet una trucada amb fins a 50 persones alhora, però només 6 d’elles podran mostrar el vídeo. Per fer-la només cal crear un grup afegint els contactes del Facebook que vulguem i trucar-los. El Facebook Messenger ve equipat a més amb jocs en directe per als participants.

zoom

Whatsapp

L’aplicació de missatgeria instantània també permet fer videotrucades, encara que amb més limitació que les anteriors. Només quatre persones poden gaudir d’una trucada de vídeo conjunta a través del mòbil.

zoom

Slack y Microsoft teams

Les dues plataformes estan orientades al món laboral. Slack resulta bastant útil per videotrucades entre dues persones, però Teams és més eficaç si la conversa ha de transcórrer entre més de dos participants.

zoom

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.