10 punts sobre el desori legislatiu del PSOE que paguem nosaltres

Qui va dir que els socialistes eren un partit assenyat? Els fets demostren àmpliament tot el contrari i el més important d’aquests fets, quan un governa, són les lleis i aquestes s’han convertit en un gran desori.

1.S’aprova la llei trans que permet intervencions quirúrgiques i hormonacions en menors quan les legislacions semblants del nostre entorn estan rectificant perquè ja hi ha experiència dels dolorosos fracassos que el canvi de sexe ha comportat en molts joves i adolescents, provocant danys irreversibles en aquests. Recordem que l’anomenada disfòria de gènere, continua amb un altre nom al catàleg de patologies de l’OMS, i que, per tant, són situacions que han de ser abordades amb cura, acompanyament i criteri mèdic. El govern ha fet taula rasa amb totes aquestes consideracions.

 2. La supressió del delicte de sedició sense substitut, fa que Espanya sigui l’únic país de la UE en el que no hi ha cap mena de càstig previst per intentar un canvi de règim si no impera la violència. Es pot proclamar no només la independència, sinó la Tercera República i no té cap conseqüència penal. Ni administrativa. D’alguna manera s’ha legalitzat la modificació sobtada i no democràtica del règim constitucional; això sí, sempre que no existeixi coaccions ni actes violents.

3. L’estranya modificació del delicte de malversació. Que té com a conseqüència que siguin molt més greu les penes que graven la mala utilització per part d’un privat de 5.000 euros, que la malversació per part d’un polític o un funcionari d’un milió d’euros, si ell directament no es veu beneficiat. És un canvi que no entenen ni els juristes d’aquí ni a la UE. És el problema de fer lleis pensant en un propòsit concret sense considerar que s’han d’aplicar amb caràcter general.

4. La llei del “només sí és sí” i la incapacitat per assumir els errors, primer, i per modificar-los, després.

5. La llei de protecció animal, que estableix exigències desmesurades a qui vol tenir un gos a casa, però alhora ha estat incapaç d’evitar que hi hagi gossos de primera, les mascotes, i de segona, els que es dediquen a la caça i al món rural. Com ha estat incapaç de prohibir les curses de braus o les condicions com se sacrifiquen els porcs o les que romanen en la cria de ponedores i aus d’engreix. És un voler i no poder, carregant l’exigència sobre la part políticament més indefensa.

6. Amb l’actual legislació està més protegida una mascota domèstica que l’ésser humà engendrat. És una aberració extraordinària.

7. S’ha legalitzat el suïcidi assistit en plena epidèmia de suïcidis. Qui es pot estranyar que aquests creixin i creixin?

8. Legalitzen l’eutanàsia en nom de la llibertat, però neguen dotar de recursos a la desproveïda àrea de cures pal·liatives; és a dir, la llibertat radica en escollir entre morir patint o que vingui el metge i et mati.

9. S’ha despenalitzat l’acció dels piquets de vaga que en moltes ocasions practiquen la coacció, i al mateix temps s’ha penalitzat, fins i tot amb presó, els inofensius ciutadans que es dediquen a pregar davant les clíniques que fan avortaments.

10. S’afavoreix, segurament de manera il·legal, la nacionalització massiva de fills i nets de persones que van marxar d’Espanya, fos quina fos la causa, i al mateix temps es nega la nacionalitat espanyola als sahrauís nascuts abans de 1976; és a dir, persones que tenien la ciutadania espanyola.

El més important d'aquests fets, quan un governa, són les lleis i aquestes s'han convertit en un gran desori. Click To Tweet

Ha de convocar eleccions el president Sánchez donada la divisió interna del seu govern?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.