mORT AL LAVABO

Un home de 89 anys roman tres dies mort al lavabo d’un hospital de l’ICS

Un fet tràgic hauria de fer revisar l’organització i manteniment dels hospitals públics de Catalunya o almenys del gran hospital de la Vall d’Hebron, perquè és realment insòlit que els Mossos d’Esquadra trobessin mort per causes naturals un home de 89 anys en un lavabo públic d’aquell hospital. El més greu és que la víctima feia 3 dies que hi era sense que ningú hi hagués parat compte. Aquest fet significa com a mínim que durant aquest període de temps no es va entrar a netejar aquest lavabo, ni es va verificar per què romania tancat. També és especialment greu els orígens d’aquesta omissió.

La persona ara trobada morta havia acudit al metge per una anàlisi de sang i ja no va tornar a casa seva. La família ho va denunciar als Mossos, els quals van obrir la investigació per intentar localitzar-lo, sabent per part dels familiars que havia anat a l’hospital per a l’anàlisi de sang, però sense poder pensar que ja no hi havia sortit. Hi va haver una cerca a l’hospital, però no el van trobar, malgrat que les càmeres de seguretat assenyalaven que hi havia entrat però que no hi havia sortit. Només fins el tercer dia es va iniciar la inspecció dels lavabos. Aquest fet  posa en evidència que les condicions internes de seguretat no són adients i que alguna cosa greu ha fallat en tot aquest procés.

El que tampoc és aliè és l’eficàcia en la cerca dels Mossos, perquè tot i ser un gran centre, és evident que si la cerca s’hagués concentrat en els espais de pública concurrència, cas dels lavabos, la víctima hauria estat trobada. També és important revisar com és possible que una persona de 89 anys acudeixi a un hospital per rebre un servei rutinari i pugui morir al centre sense que es produeixi cap indici d’alarma.

Qui guanyarà les pròximes eleccions americanes?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú