teamLab, l’art experimental i immersiu a CaixaForum Barcelona

El col·lectiu artístic internacional porta al centre cultural gestionat per la Fundació ”la Caixa” Art, tecnologia, natura, una proposta artística interactiva i immersiva amb possibilitats infinites.

A través de dues instal·lacions artístiques de grans dimensions, aquest equip multidisciplinari desplega una proposta innovadora en què art i tecnologia es donen la mà per recrear mons plens de natura que va canviant al pas i amb la interacció dels visitants: el que passa en un instant determinat ja no tornarà a passar de la mateixa manera.

La mostra, que ocupa tota la sala 4 de CaixaForum Barcelona, està composta per dues obres: Born From the Darkness a Loving, and Beautiful World i Graffiti Nature: Lost, Immersed and Reborn.

La directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”, Elisa Durán; el director de CaixaForum Barcelona, Lluís Noguera, i el director corporatiu de Cultura i Ciència, Ignasi Miró, durant la presentació de l’exposició teamLab. Art, tecnologia, natura.

Totes dues peces són un cant a la natura i a la sostenibilitat del planeta, i exploren com l’ús de tecnologies digitals amb finalitats artístiques pot canviar el comportament dels visitants, que, de manera individual i conjunta, crearan interaccions diferents i noves cada vegada.

teamLab. Art, tecnologia, natura es podrà visitar fins al 9 de gener de 2022 a CaixaForum Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Horari
De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.