Resultats de l’enquesta anterior: Amb relació a la teva situació econòmica, com creus que serà el 2022?

A l’enquesta anterior: Amb relació a la teva situació econòmica, com creus que serà el 2022? Els nostres lectors han votat:

Millor que el 2021: 40%; Igual que el 2021: 28%; Pitjor que el 2021: 26%; No ho sé: 6%.

Segons els resultats, la majoria dels votants creuen que la seva situació econòmica millorarà o bé quedarà igual que el 2021.

El 2022, la previsió de consens és que el creixement continuï la fase de desacceleració que es va iniciar fa un semestre, però que es mantingui a unes taxes encara per sobre de les obtingudes els anys previs a la covid. L’FMI, per exemple, situa la pujada del PIB mundial al 4,9%

La incertesa continuarà marcant el ritme de l’economia global, almenys en aquests primers estadis del nou any a compte de la fractura que ha tornat a crear en la recuperació la variant òmicron a les nostres vides, encara dominades per la pandèmia. Però, tanmateix, el PIB mundial vindrà marcat per una inflació elevada i les seves possibles conseqüències.

El nostre país baixa de nivell després de la crisi financera i la pandèmica, fins a col·locar-se el 2021 al lloc 14 al rànquing mundial de les grans economies globals. Un lloc que mantindrà en els propers exercicis fins a completar la dècada, fins al 2031.

Creus que, en relació amb la variant Òmicron, el govern hauria d'eliminar totes les restriccions facilitant el contagi i obtenint la immunització de grup, amb els riscos associats que això comporta?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.