Rafael Ribó

Ribó, el Síndic de Greuges, cada vegada més enxampat

El Síndic, etern per incompareixença dels diputats de la Generalitat de Catalunya, té un problema important amb el procés obert contra l’empresari Jordi Soler afectat pel cas del 3%, del està en l’actualitat imputat.

Rafael Ribó sempre ha manifestat que no tenia cap relació amb el citat empresari, Jordi Soler, i que el seu viatge amb avió privat a la final de copa de 2015 va ser fruit d’una invitació indirecta. Després s’ha fet palès que en realitat va ser Ribó qui es va interessar per poder-se afegir al viatge a través de l’amic comú amb l’empresari, el que havia estat diputat de CiU, Ramon Camp.

👉 ¡Uneix-te al nostre grup de Facebook de Converses a Catalunya!

Comentem entre tots les notícies de Catalunya per a estar informats.
Podreu consultar totes les claus del dia!

Els mails cursats no deixen lloc a dubte. També en un principi, quan Ribó va comparèixer a la comissió del Parlament, va semblar que aquest gaudi de l’avió privat per traslladar-se a Berlín va correspondre al mateix Ribó i a la seva filla. Ara està clar que a més a més el viatge també hi va anar la seva parella.

Aquestes dues modificacions sobre la narració inicial de Ribó en seu parlamentària s’han vist encara més agreujades després que Jordi Soler en la seva declaració al jutjat manifestés que no era la primera vegada que el Síndic gaudia d’aquesta atenció de vol privat, donat que el 2009 també va volar a Roma per veure la final entre el Manchester i el Barça. O sigui, que el nostre controlador de la probitat de l’administració pública, té l’hàbit de fer viatges amb jets privats a les finals que el Barça juga en altres països, amb despeses pagades per un empresari que ara està imputat pel cas del 3%.

La cosa s’agreuja perquè el defensor del poble català va explicar en el seu moment que no coneixia a ningú del viatge del 2015 a part de l’exdiputat Camp, cosa que ara donada l’excursió del 2009 amb l’empresari Jordi Soler resulta com a mínim difícil d’entendre.

En un país normal, Ribó ja hauria presentat fa temps la seva dimissió o el Parlament l’hauria exigit. Aquí no passa res.

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú