Resultats de l’enquesta anterior: En cotxe o caminant per Barcelona, heu tingut algun incident amb un patinet o bicicleta?

A l’enquesta anterior: En cotxe o caminant per Barcelona, heu tingut algun incident amb un patinet o bicicleta? els nostres lectors han votat:

Més de 5 vegades: 30%

Entre 2 i 5 vegades: 28%

Mai: 28%

Una vegada: 14%

El resultat d’aquesta enquesta és preocupant, ja que un 72% de persones han patit algun incident, i només un 28% mai han tingut un problema amb el patinet o la bicicleta.

El 2 de gener del 2021 va entrar en vigor el Reial decret aprovat pel Consell de Ministres, pel qual es modificava el Reglament General de Circulació i el Reglament General de Vehicles en matèria de mesures urbanes de trànsit. La nova normativa, aplicable estatal, regulava les condicions de desplaçament dels vehicles de mobilitat personal (VMP) i els seus requisits tècnics.

Segons l’ajuntament de Barcelona, amb l’entrada en vigor d’aquesta Reial decret, ara ja fa un any, la Guàrdia Urbana de Barcelona havia de reforçar el dispositiu per garantir que els usuaris dels vehicles de mobilitat personal, especialment els de patinets, circulessin complint amb la nova normativa estatal.

L’objectiu era garantir la seguretat viària, millorar la convivència entre aquests vehicles i la resta d’actors de la piràmide de la mobilitat i reduir la sinistralitat relacionada amb els vehicles de mobilitat personal.

Després d’un any, ens hauríem de preguntar si l’ajuntament de Barcelona ha aconseguit els seus objectius, o pel contrari, la seguretat viària ha empitjorat.

El resultat d'aquesta enquesta és preocupant, ja que un 72% de persones han patit algun incident, i només un 28% mai han tingut un problema amb el patinet o les bicicletes Click To Tweet

Estàs d'acord que l'estel de la Sagrada Família es mantingui apagat per iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.