Resultats de l’enquesta anterior: Creus que els resultats de les eleccions a la Comunitat de Madrid tindran conseqüències electorals a tot Espanya?

A l’enquesta anterior: Creus que els resultats de les eleccions a la Comunitat de Madrid tindran conseqüències electorals a tot Espanya? Els nostres lectors han votat Sí un 82% i No un 18%.

Amb aquests resultats queda clar que els resultats no queden emmarcats en una Comunitat Autònoma, sinó que van més enllà. De fet, la mateixa nit electoral, el líder de Podemos, Pablo Iglesias, va dimitir de tots els seus càrrecs;  Ciudadanos no va treure representació en el Parlament de Madrid; el PSM-PSOE es va enfonsar;  Más Madrid, amb Mónica García, es va convertir en la nova líder de l’oposició; i VOX es va mantenir.

És evident que els 65 escons obtinguts pel PP, amb Isabel Díaz Ayuso al capdavant, ha tingut conseqüències en tots els partits polítics a escala nacional.

Caldrà seguir de prop la política espanyola per veure si aquesta pujada del PP, només respon a l’afecte Ayuso, o bé és extrapolable a la resta d’Espanya.

Aconseguirà ERC governar en solitari?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.