Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials

Davant la crisi provocada pel coronavirus, el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials reforça el seu compromís amb els col·lectius més vulnerables ampliant el termini de presentació de projectes fins al 21 de maig i incloent-hi propostes que donin resposta als nous reptes que es plantegen com a conseqüència de la pandèmia.

Mitjançant les convocatòries impulsades en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, la Fundació ”la Caixa” va destinar un total de 17,3 milions d’euros a 736 projectes socials, que van arribar a 268.231 persones, al 2019.

El programa col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre per promoure iniciatives dirigides especialment a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats i millorar la seva qualitat de vida.

L’objectiu és promoure la igualtat d’oportunitats i millorar la seva qualitat de vida.

El Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), impulsa anualment diferents convocatòries socials que aborden projectes en els àmbits següents: promoció de l’autonomia personal i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia; lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social; habitatge per a la inclusió social; inserció sociolaboral; interculturalitat i acció social, i acció social en l’àmbit rural.

Les entitats interessades, com també les administracions públiques (per a la convocatòria d’Habitatges Temporals d’Inclusió Social), poden consultar-ne les bases i el calendari de sol·licituds d’aquest any a la següent web

Més informació ESPECIAL CORONAVIRUS

L’objectiu és promoure la igualtat d’oportunitats i millorar la seva qualitat de vida Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.