Primera Conversa virtual sobre Barcelona: dijous 2 de març, 19h.

Com està la ciutat? Quins són els seus principals problemes? És la superilla una qüestió tan decisiva per a la prosperitat i el benestar de Barcelona? És raonable el refús de la denúncia penal duta a terme per la fiscalia provincial de Barcelona en la seva secció d’urbanisme?

Aquestes i altres qüestions seran abordades per la primera Conversa a Barcelona que hem organitzat.

A partir d’una introducció a càrrec del Sr. Eugeni Gay, membre emèrit del Tribunal Constitucional, es desgranaran totes aquelles intervencions per part dels qui ho hagin sol·licitat i tindran un màxim de 4 minuts per exposar el seu punt de vista amb absoluta llibertat, com no pot ser d’altra manera, centrat en el diagnòstic sobre el present i futur de Barcelona.

D’aquesta manera Converses a Catalunya vol crear un primer fòrum on la veu que se senti sigui la del ciutadà sense intermediaris, formulada directament de manera que contribuïm decisivament a la construcció d’una opinió ciutadana activa ben informada i compromesa amb la ciutat.

Per poder participar en aquesta primera conversa només cal inscriure’s en aquest correu info@concatconverses.cat per poder rebre l’enllaç que permeti l’accés a la sessió.

Si encara no ho has fet, inscriu-te. I fes constar si vols intervenir prèviament a fi de garantir el temps disponible. Tindran preferència totes aquelles persones que prèviament han manifestat aquesta intenció. Un cop finalitzats els torns sol·licitats prèviament, el temps que resti de sessió podrà oferir-se a altres peticions fetes en el transcurs de la reunió.

Recomanem la petició prèvia de torn, perquè no és possible garantir que quedi temps disponible més enllà de les intervencions sol·licitades.

Com està la ciutat? Quins són els seus principals problemes? És la superilla una qüestió tan decisiva per a la prosperitat i el benestar de Barcelona? Click To Tweet

  Salvem el Pla Cerdà!

  No a la superilla de Colau

  Amb la Superilla de l'Eixample, Colau fa una Barcelona de primera i una de segona.
  Evitem-ho. Signa la declaració amb les reivindicacions cíviques de Converses a Catalunya.
   

  Print Friendly, PDF & Email

  Entrades relacionades

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.

  Fill out this field
  Fill out this field
  Introduïu una adreça electrònica vàlida.