Resultats de l’enquesta anterior: Si heu anat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per veure el pessebre d’enguany, heu aconseguit trobar-lo?

A l’enquesta anterior: Si heu anat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per veure el pessebre d’enguany, heu aconseguit trobar-lo? Els nostres lectors han votat No un 94% i Sí un 6%.

Amb aquests resultats queda clar que enguany, el pessebre de la plaça Sant Jaume de Barcelona, està sent invisible als ulls dels ciutadans quan és de dia.

El pessebre ha costat gairebé 200.000 euros

Les instal·lacions del pessebre s’expandeix més enllà de la plaça de Sant Jaume, amb una cinquantena de figures lluminoses a les façanes dels edificis que hi ha des de la Via Laietana fins a la Rambla.

A la plaça Sant Jaume s’hi han col·locat pels balcons tota mena d’animals: gallines, gossos, porcs, ratolins, etc. El naixement cal buscar-lo pels carrers de Jaume I i Ferran.

Naixement

Segons l’autor del pessebre, Jordi Darder, la seva proposta és una reinterpretació del pessebre més tradicional, però el problema és que quan infants i grans arriben a la plaça de Sant Jaume quan encara és de dia, l’únic que veuen és això, una plaça buida i trista…

Estàs d'acord que el govern espanyol ens digui quines són les joguines que hem de regalar als nostres fills?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.