Personatges de Plats Bruts: els altres candidats a les eleccions

Plats Bruts és una de les sèries mítiques de TV3. Els seus personatges es van fer famosos al llarg de 6 temporades, en les quals van entrar als menjadors de tots els catalans per fer-nos riure amb l’humor més desenfadat del moment. Un intent fracassat d’actor de família rica i un periodista mediocre compartien un pis al mig de Barcelona mentre intentaven tirar endavant amb la seva vida, amb la inestimable companyia de la seva veïna antisistema enamorada dels animals i de l’assistenta amb ‘mala llet’ del David.

D’un humor intel·ligent però molt peculiar, presentava uns personatges plens d’excentricitats i exageracions, que van connectar fàcilment amb l’audiència per la seca credibilitat. La sèrie feia una paròdia de la societat catalana actual, amb especials referències al catalanisme. Anys després que s’acabés, s’està difonent per les xarxes socials unes imatges sobre quin personatge representaria cada un dels partits polítics per aquestes eleccions. Són els candidats alternatius a les eleccions de Catalunya:

Plats Bruts Plats Bruts

Així doncs, trobem com aquestes imatges relacionen cada personatge amb un partit concret. El Lopes amb ERC, el David amb la CUP, l’Emma amb PACMA, la iaia amb el PDECat, la Mercedes amb C’s, el Ramon amb el PSC i el Pol amb Catalunya en Comú, per exemple. I tu, a qui votaries de tots ells?

Què passaria si a Catalunya en aquestes eleccions del 21 de desembre en lloc de presentar-se Puigdemont i companyia, ens trobéssim en els cartells electorals les cares del David, el Lopes, l’Emma, la Carbonell, el Pol o la Mercedes?

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.