institucions catalanes

Més de 70 personalitats en defensa de la policia i les institucions catalanes

Més de mig centenar de persones, concretament 73, han fet pública una declaració En defensa de la policia i de les institucions catalanes com a aportació per a “contribuir a la pau civil avui danyada”. Assenyalen que la violència, tant activa, com passiva, generada pels que impedeixen la llibertat de desplaçament, i accés, vulneren els drets dels catalans, perquè “un principi bàsic d’una societat democràtica és el respecte als drets dels altres”. Expressen el seu reconeixement per la seva actuació a “la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, i de manera especial als Mossos d’Esquadra” Demanen així mateix al “Parlament de Catalunya i al president de la Generalitat que actuïn de forma responsable, i en bé de totes les institucions i de la societat catalana, i urgeixen a que es prenguin mesures perquè la Televisió de Catalunya recuperi el seu caràcter de servei públic”.

El text sorgit inicialment del grup Converses a Catalunya, estava pensat perquè comptés amb el suport de cinquanta persones exactes, si bé en la pràctica les peticions per signar han elevat el nombre, que es volia simbòlic. El procés ha durat 3 dies. El conjunt són membres significats de la societat catalana sobretot en l’àmbit professional i cultural.

Signen, entre d’altres, Jordi Alberich, Daniel Fernádez, Eugenio Gay, Jaume Grego, Josep Miró i Ardèvol, Jaume Lanaspa, Juan José López Burniol, Fèlix Riera, Alfredo Pastor, Xavier Pomés.

DECLARACIÓ DE PERSONALITATS CATALANES EN DEFENSA DE LA POLICIA I DE LES INSTITUCIONS CATALANES
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú