‘L’Emperadriu del Paral·lel’

La dramaturga Lluïsa Cunillé posa en dansa els fantasmes del Paral·lel en una gran simfonia de la bohèmia nocturna barcelonina.

Mesos abans que es proclami la Segona República, Barcelona plora la seva artista més estimada i aclamada: Palmira Picard, L’Emperadriu del Paral·lel. Mentre la gran avinguda de l’oci barceloní està de dol, l’efervescència nocturna ha convocat al bar La Tranquil·litat tota mena d’artesans de l’escenari, pensadors llibertaris, escriptors bohemis i altres agitadors heterodoxos, que s’embriagaran a la salut i memòria de la gran celebritat.

Com una vibrant simfonia escènica, L’Emperadriu del Paral·lel fa dansar —a ritme de cuplets, proclames polítiques i agudeses tavernàries— l’ebullició popular del Paral·lel dels anys vint i el frenesí dels primers anys trenta, que aviat es van veure condemnats a empassar-se d’un sol glop tanta amargor.

Fitxa artística

Autora: Lluïsa Cunillé

Direcció: Xavier Albertí

Intèrprets: Pere Arquillué, Montse Esteve, Chantal Aimée, Alejandro Bordanove, Oriol Genís, Maria Hinojosa, Sílvia Marsó, Mont Plans, Jordi Domènech, Aina Sánchez, Roberto G. Alonso, Carme Sansa i Albert Mora

Des de 06/05/2021 al 13/06/2021 en el Teatre Nacional de Catalunya (sala gran)

Creieu que el Govern d'ERC i Junts per Catalunya durarà tota la legislatura?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú