Resultats de l’enquesta anterior: Cal que el plenari de l’Ajuntament de Barcelona emeti un vot de censura a Ada Colau per la sentència del TSJC que deixa sense efecte les zones de baixes emissions (ZBE) a Barcelona?

A l’enquesta anterior: Cal que el plenari de l’Ajuntament de Barcelona emeti un vot de censura a Ada Colau per la sentència del TSJC que deixa sense efecte les zones de baixes emissions (ZBE) a Barcelona?, els nostres lectors han votat: Sí 96%, No 2% i No ho sé 2%.

Amb aquests resultats, queda clar que els nostres votants recriminen a l’Ajuntament de Barcelona, la manera com s’ha volgut implantar les zones de baixes emissions (ZBE).

Un dels punts de la decisió judicial, que així ho corrabora, és quan recrimina a l’Ajuntament que els informes amb què va sostenir la ZBE no tenen en compte els perjudicis per a les empreses que havien de renovar la flota per poder continuar treballant, i també al·lega que la mesura obviava els problemes de les classes socials més baixes per canviar de vehicle.

De totes maneres, com la sentència encara no és ferma,  per a l’Ajuntament de Barcelona, la ZBE continua sent plenament vigent fins que el TSJC no especifiqui el contrari. Per tant, de moment, els vehicles contaminants encara no poden entrar a Barcelona sense risc de ser multats.

Creus que les mesures que ha anunciat el govern espanyol seran suficients per pal·liar els estralls de la crisi?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.