Nou projecte participatiu al ritme de Joy to the World, de Händel

https://youtu.be/TlDT4ZRMzgU

La Fundació ”la Caixa” emprèn un nou projecte participatiu al ritme de Joy to the World, de Händel, que ha unit a CosmoCaixa més de 100 veus de participants amateurs en un vídeo llançat pocs dies abans de les festes nadalenques.

A l’audiovisual s’hi veu com el museu viu una nit màgica quan un dels visitants prem un botó vermell. A partir d’aquí, passat, present i futur s’uneixen de manera inesperada en una emotiva història sobre l’evolució humana explicada a través de la música.

La Fundació ”la Caixa” consolida l’activitat musical participativa amb #JoCanto Joy to the World, que ofereix a cantants aficionats la possibilitat de formar part d’un enregistrament audiovisual professional amb un rodatge en format presencial.

Igor Cortadellas ha estat el responsable de la direcció creativa del vídeo, al qual s’han sumat la solista Anna Tobella, l’actor Francesco Chiarenza i el cor de suport Barcelona Ars Nova. També hi han pres part Oriol Padrós en la producció musical, Marc Campà en la direcció fotogràfica i Anna Llopart en la dramatúrgia. Santi Serratosa ha estat l’encarregat de la percussió corporal i els moviments.

Amb aquesta acció nadalenca, la Fundació ”la Caixa” vol subratllar el seu compromís amb la divulgació de la cultura i el benestar de les persones, i ho fa, en un segon any marcat per la pandèmia, portant la música al màxim nombre de persones durant la celebració de les festes.

A l’audiovisual s’hi veu com el museu viu una nit màgica quan un dels visitants prem un botó vermell Click To Tweet

Amb relació a la teva situació econòmica, com creus que serà el 2022?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.