Invitació al webinar ‘Viure la vellesa en temps de Covid: una mirada des de les dones grans’, impulsat per la Fundació ”la Caixa” i HelpAge

Què espera la societat de la gent gran? S’ha transformat el paper de les dones grans? Quins són els seus desitjos? En el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el Programa de Gent Gran de la Fundació ”la Caixa”, en col·laboració amb HelpAge, posa en valor el paper de les dones grans en un context marcat per la pandèmia.

La Doctora en Psicologia i especialista en Envelliment, Mercè Pérez Salanova, abordarà des d’una perspectiva de gènere la participació social del col·lectiu de persones grans avui i el reconeixement de les seves capacitats, juntament amb Blanca Romero, usuària del Programa de Gent Gran de la Fundació ”la Caixa” a Huelva, que explicarà la seva experiència en un acte en streaming presentat per la periodista Lola Bañón.

“La Covid-19 ha suposat per a moltes dones grans dedicar-se només a la vida domèstica i a les cures, tancant les portes a altres espais d’alliberament, socialització i creativitat. Aquesta situació ha posat en relleu una doble discriminació cap a les dones grans, per la seva edat i pel seu gènere, i per això és més necessari que mai que cadascuna compti amb recursos personals per empoderar-se i construir en comunitat un futur igualitari”, ressalta la doctora en Psicologia i especialista en Envelliment, Mercè Pérez Salanova.

Pots connectar-te al webinar a través d’aquest enllaç: https://youtu.be/xGYngEauLTQ

La CUP ha d'ocupar la presidència del Parlament de Catalunya?

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú