fets científics coronavirus

Infografia.- Els 10 fets que has de saber del coronavirus

Catalunya enregistre el seu primer cas de coronavirus. El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat que una persona que va ingressar a l’Hospital Clínic de Barcelona constitueix el quart cas de Covid-19 confirmat a Espanya. Es tracta del primer que es dóna a la península després dels dos pacients detectats a les Canàries i un a Mallorca.

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, acompanyat de la gerent de processos integrals de Salut dels Servei Català de la Salut, Assumpta Ricard, ha confirmat en una roda de premsa que la persona infectada és una dona de 36 anys de nacionalitat italiana resident a Barcelona.

Aquesta dona va viatjar del 12 al 22 de febrer a la zona de Milà i Bèrgam i, després de sentir lleugers símptomes de malaltia, “va contactar amb l’Hospital Clínic la passada nit” de dilluns i se li va fer el test .

El novè coronavirus humà

Són moltes les informacions que corren sobre aquest virus, el novè coronavirus que es detecta que afecta l’ésser humà. Algunes d’aquestes informacions són alarmistes, altres catastrofistes i les més tracten el tema amb ponderació.

No obstant això, es fa necessari desenvolupar una aproximació científica basada en la raó dels fets que componen l’episodi que protagonitza el coronavirus Covid-19. A continuació, els 10 fets científics del coronavirus:

coronavirus

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú