Resultats de l’enquesta anterior: Malgrat el que diu l’enquesta municipal, creus que Colau tornarà a guanyar les eleccions?

A l’enquesta anterior: Malgrat el que diu l’enquesta municipal, creus que Colau tornarà a guanyar les eleccions?, els nostres lectors han votat: No 74%, Sí 16% i No ho sé 10%.

Amb aquests resultats, queda clar que la majoria dels nostres lectors pensen que Colau no guanyarà les pròximes eleccions municipals a Barcelona. Només un 16% creu que sí.

Segons la darrera enquesta municipal de l’Ajuntament de Barcelona, el partit d’Ada Colau, Barcelona en Comú, guanyaria les eleccions amb una intenció de vot de l’11,9%. El seguiria ERC amb un 10,9% i el PSC amb un 7,5%. Tots tres partits baixen en intenció de vot des de les darreres eleccions del 2019.

Respecte a la valoració dels líders dels grups municipals, Colau queda en tercer lloc. Ernest Maragall és el més valorat, seguit de Jaume Collboni.

En aquesta enquesta de l’Ajuntament, de només 800 entrevistats (anteriorment s’havia arribat a les 1.600 entrevistes), un 59% dels consultats no es posiciona.

També es pregunta sobre les preocupacions dels ciutadans i els resultats de les sis primeres per ordre de més a menys, són aquests: (1) la inseguretat; (2) la neteja; (3) la gestió política municipal; (4) l’accés a l’habitatge; (5) el turisme; (6) la congestió del tràfic.

Encara falta un any per les pròximes eleccions, caldrà anar seguint totes les enquestes que es facin, ja que els resultats són molt ajustats i encara hi ha molta gent que no sap a qui votarà.

Segons la darrera enquesta municipal de l'Ajuntament de Barcelona, el partit d'Ada Colau, Barcelona en Comú, guanyaria les eleccions amb una intenció de vot de l'11,9% Click To Tweet

Creus que les mesures del govern Sánchez són eficaces per pal·liar l'impacte de la inflació?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.