Aquest dijous, 27 d’abril, tens una cita per Barcelona

A les eleccions concorren partits polítics, però és decisiu que la ciutadania, més enllà dels respectius partidismes, s’expressi i defineixi els seus punts de vista. En el cas de Barcelona, aquesta mobilització ciutadana és determinant perquè el present de la ciutat és molt advers, malgrat el seu potencial, a causa de la pèssima gestió que ve duent a terme Ada Colau i el seu govern de coalició amb el PSC.

És bo que es facin públics diagnòstics i propostes sobre el present i futur de la ciutat. I això és el que faran el dijous 27 d’abril en un lloc tan emblemàtic com a la Casa Golferichs (Gran Via 491) a les 19h. tres entitats cíviques de la ciutat MésXBarcelona, Barcelona Districte Federal i Converses a Catalunya.

MésXBCN és un projecte ciutadà nascut per agrupar, en un marc plural, iniciatives i projectes per a la capital de Catalunya.

Barcelona Districte Federal és una associació cultural que vol aportar respostes al problema de la governança que pateix, d’una banda, Barcelona a conseqüència de la seva deficient gestió i també pel fet que no existeix una sòlida política d’àmbit metropolità. que és allà on se situen gran part de les respostes als problemes, no ja d’aquest territori sinó de la mateixa ciutat de Barcelona, d’aquí que evoquin el nom del terme federal, que recorda la necessitat de recuperar les administracions i les institucions més enllà de l’espai entre els rius Llobregat i Besós.

Converses a Catalunya és una plataforma cívica que, per mitjà d’aquesta web ,comunica punts clau a la ciutadania i ofereix opinions d’alta qualitat amb la voluntat de construir una resposta cívica que superi els actuals dèficits del partidisme polític. En l’actualitat té en marxa la campanya de defensa del Pla Cerdà i l’oposició a les superilles i al tramvia de Colau.

El dia 27 tres dels seus membres s’adreçaran presentant els seus diagnòstics i propostes que, sens dubte, seran del més alt interès tant per la qualitat dels components dels diversos grups, com pel fet que se situen per sobre dels apriorismes de partit.

Presentarà l’acte: Joan Hortalà

En concret intervindran:

Joan Josep Folchi, advocat de l’estat en l’exercici privat de la professió i exconseller en el govern de Tarradellas.
Josep Miró i Ardèvol, exconseller en dos governs de Jordi Pujol i tres vegades regidor de l’Ajuntament de Barcelona, la darrera com a portaveu de CiU, i president d’e-Cristians.
Lluís Tusell, periodista expert en estratègies de comunicació (CEO) i president de l’AV de les Tres Torres.

A les eleccions concorren partits polítics, però és decisiu que la ciutadania, més enllà dels respectius partidismes, s'expressi i defineixi els seus punts de vista Click To Tweet

Creus que una TV pública com TV3 ha de fer un programa com el que va fer Toni Soler sobre la Verge del Rocío?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.