CaixaForum Barcelona acull una instal·lació permanent per Symphony

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull des del 10 d’abril de 2021, una instal·lació permanent del projecte Symphony, que proposa als espectadors viure i gaudir la música clàssica com mai abans ho havien fet —gràcies a la tecnologia de realitat virtual (VR)—, i els convida a sentir-se com uns músics més dintre de l’orquestra.

Sota la batuta de Gustavo Dudamel i amb més de seixanta músics components de la prestigiosa Mahler Chamber Orquestra, a banda de quaranta joves músics de 22 països, el públic de CaixaForum Barcelona podrà sentir la música d’una forma única.

CaixaForum Barcelona acull una instal·lació permanent per Symphony que proposa als espectadors viure i gaudir la música clàssica com mai abans ho havien fet.

L’experiència Symphony es va estrenar amb gran èxit de públic i de crítica el 15 de setembre passat a la capital catalana amb la idea d’itinerar durant deu anys per diferents ciutats d’Espanya i Portugal. Fins avui, l’exposició ha fet parada a sis ciutats (Barcelona, Santander, Valladolid, Madrid, Granada i Màlaga).

Com a novetat, s’ha instal·lat de manera estable a CaixaForum Barcelona per donar un nou impuls al seu gran objectiu: dur la música clàssica al màxim nombre possible de persones a través d’un viatge insòlit i captivador. De fet, un 70 % dels visitants asseguren que l’experiència els inspira per escoltar més música clàssica, mentre que 8 de cada 10 afirmen que els estimula a anar a algun concert simfònic en directe.

Aquest viatge emocional, guiat pel prestigiós director veneçolà, està protagonitzat per les composicions de Ludwig van Beethoven, Gustav Mahler i Leonard Bernstein.

Symphony. Un viatge al cor de la música.

Dates: a partir del 10 d’abril de 2021.
Concepció, direcció i producció: Fundació ”la Caixa”.

Idea original, guió i direcció artística: Igor Cortadellas.

Direcció musical: Gustavo Dudamel.

Lloc: CaixaForum (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

Més informació i reserva d’entrades: https://caixaforum.org/ca/barcelona

Aquesta experiència immersiva té una durada aproximada de quaranta minuts, repartida en dos temps. Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.