Antoni Vila substituirà Jaume Giró com a director general de la Fundació Bancària “la Caixa”

El patronat de la Fundació Bancària ”la Caixa” va aprovar ahir a Barcelona el nomenament d’Antoni Vila com a nou director general de l’entitat en substitució de Jaume Giró, que ha pactat la seva sortida amistosa coincidint amb el final del Pla Estratègic 2016-2019 de l’entitat i amb el compliment de tots els objectius marcats. El relleu serà efectiu el dia 1 de gener.

 

Antoni Vila va ingressar a “la Caixa” el 1985, i des d’alehores ha ocupat càrrecs de responsabilitat. Des del 2014, va exercir com a president de MicroBank, i des del juliol del 2019, és adjunt al president de la Fundació Bancària “la Caixa”.

Jaume Giró, es va incorporar a “la Caixa” el 2009. Durant la seva segona etapa a l’entitat (2014 al 2019), ha exercit de director general de la Fundació Bancària “la Caixa”. Durant aquest període, l’entitat ha culminat el seu primer Pla Estratègic 2016-2019.

Balanç del Pla Estratègic i horitzó de futur

Sota el lema <Canviem presents: construïm futurs>, el Pla Estratègic 2016-2019, inspirat i impulsat per Isidre Fainé i executat per l’equip que ha dirigit Jaume Giró, ha aconseguit fites rellevants com:

  • Una decidida aposta pel suport a la recerca biomèdica. Dels 30 milions d’euros del 2016 fins als 90 milionsdel 2019
  • Un notable increment de la notorietat i el coneixement de la Fundació Bancària, amb la recuperació de la marca original “la Caixa”
  • La concentració de l’activitat entorn de línies d’actuació prioritàries, focalitzant i apostant per la vocació social.
  • El manteniment de l’excel.lència en la divulgació de la cultura i de la ciència.
  • El desplegament de l’activitat social a Portugal, com a conseqüència de l’adquisició per part de CaixaBank del Banco Potuguês de Investimento (BPI)
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú