Àngels Chacón dimiteix dels seus càrrecs al PDeCAT per dedicar-se al nou partit. Àngels Chacón ha adreçat una carta a tots els afiliats al PDeCAT per donar-los-hi a conèixer la seva decisió de deixar les seves funcions com a secretària general del partit a fi de passar a impulsar el nou projecte polític que es presentarà l’11 de gener.

Com ella indica en la seva carta es tracta de “construir un nou espai de centre ampli i integrador que vagi més enllà del nostre partit i ens permeti ser més i més forts”.

Amb aquest objectiu promou un projecte que no vol que sigui una simple suma de partits i que cerca superar personalismes i sigles (si bé aquí cal apuntar el fet que sigui un projecte que giri entorn de la seva persona).

En el mateix escrit Chacón agraeix als associats la confiança dipositada en ella com a candidata i com a secretària general, així com a la direcció i al president del consell nacional i al president del PDeCAT.

I acaba la seva carta insistint en el fet que “prioritzaré la defensa dels ideals i el projecte de país per damunt de personalismes i sigles”.

Et sembla bé la destitució de Josep Lluís Trapero?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.