Ajuntament de Barcelona: ‘enxufar’ la família és el primer

El Comitè d’Ètica i Conducta de l’Ajuntament de Barcelona ha censurat amb un duríssim informe el fitxatge d’Alícia Ramos, parella de la regidora d’habitatge, Lucia Martin, com a assessora de l’alcaldessa, a qui ha reprès per haver permès una contractació que podia derivar en un “conflicte d’interès, real, potencial i aparent”

Però, encara que aquest ha sigut l’últim cas conegut, no ha estat l’únic:

El primer fitxatge polèmic va ser el de la pròpia parella d’Ada Colau, Adrià Alemany. Des de l’oposició recorden que “era ell qui tallava el bacallà en les reunions y negociacions amb la resta de grups. Res no estava decidit fins que ell no donava el vist i plau”. Però, vist l’escàndol que podia provocar, finalment van decidir integrar-lo al partit.

Després d’Alemany, li van seguir: Vanesa Valiño, com a cap de gabinet de la Conselleria d’habitatge, parella de Gerardo Pisarello.

Tatiana Guerrero, núvia del regidor Eloi Badia. Després, Carme Ribas, parella de l’aleshores comissionat de Cultura i avui ministre d’Universitats, Joan Subirats. Tatiana Guerrero és ara assessora de Drets Socials, sense cap experiència pròpia.

Un altre cas, la núvia de l’ex regidora Gala Pin, responsable del districte de Ciutat Vella fins al 2019. I Gaëlle Suñer, parella sentimental de Raimundo Viejo, un dels primers regidors, que va deixar el càrrec per presentar-se a les eleccions generals.

Ada Colau també va contractar la cooperativa Raons Públiques, de la que Suñer era fundadora, per a externalitzar projectes de participació ciutadana.

I, finalment, afegir també, que familiars d’alts càrrecs han tingut forts vinles amb l’Ajuntament i han participat en  multitut d’actes organitzats des del consistori, com Zaida Muixí, arquitecta i parella de llavors regidor d’habitatge, Josep Maria Montaner.

Creus que hi haurà una guerra a Europa per Ucraïna?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

3 comentaris. Leave new

  • A veure si marxa ja…Bcn está degradada i desconeguda! Fa pena! Bruta, delincuencia, sense vida ni alegria..sense llum! Marxa ja has Tret prou redit economic

    Respon
  • A veure si marxa ja…Bcn está degradada i desconeguda! Fa pena! Bruta, delincuencia, sense vida ni alegria..sense llum! Marxa ja has Tret prou redit economic

    Respon
  • Moderació? Quina barra!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.