Visual Drums: la primera bateria visual interactiva de Catalunya

Neo M ho ha tornat a fer. Deu anys després de “La revolució de la música visual”, el jove bateria barceloní presenta la segona fase del seu projecte personal Visual Drums: “L’era de la Llum”, una amalgama entre art i tecnologia que permet que la música sigui vista i escoltada al mateix temps.

En aquesta ocasió, i després de tres anys de disseny i construcció, l’artista ha creat un nou prototip de bateria visual interactiva —pionera a Catalunya— capaç de generar tota classe de sons i animacions lumíniques simultàniament. Amb aquest instrument innovador, l’espectacle cobra una dimensió inèdita en la seva evolució cap al futur més present.

De la presentació d’aquest treball recent, destaquen l’homenatge a “L’Estaca” de Lluís Llach en clau futurista i el vídeo de regal d’aniversari a la cantant Shakira —versionant el tema “She wolf”—, que ja duu acumulades més de 40.000 reproduccions entre Youtube i Instagram.

Durant la situació actual i degut a les circumstàncies que afecten el sector cultural per la crisi de la Covid-19, podeu gaudir d’un primer tast d’aquesta experiència a la pàgina web de l’artista https://visualdrums.com, al seu canal de Youtube https://www.youtube.com/VisualDrums o a les xarxes socials de Visual Drums.

Enllaços a vídeos d’interès:

Vídeo VISUAL DRUMS – SHAKIRA: https://youtu.be/BYhnkauEU8M

Vídeo VISUAL DRUMS – L’ESTACA: https://youtu.be/KDdkHE8wi2Y

Neo M, el jove bateria barceloní presenta la segona fase del seu projecte personal Visual Drums: L’era de la Llum Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.