Tres projectes d’innovació biomèdica puntera

La Fundació ”la Caixa” ha atorgat tres nous ajuts a projectes d’innovació biomèdica puntera en el marc de la convocatòria CaixaResearch Consolidate.

L’objectiu final de CaixaResearch Consolidate és donar suport a projectes madurs com els seleccionats perquè puguin fer el pas d’anar del laboratori al mercat i a la societat, perquè es creïn noves empreses i/o solucions basades en la recerca i per millorar d’aquesta manera la salut i la qualitat de vida de les persones.

En la convocatòria d’enguany, els escollits són un projecte de la Universitat Rovira i Virgili (URV) en consorci amb investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), per crear nous dispositius mèdics que millorin el monitoratge de senyals elèctrics cerebrals en nounats i adults; un de la Fundació Bosch i Gimpera, de la Universitat de Barcelona, en consorci amb investigadors de la Universitat de Granada i la Universitat de Catània per desenvolupar nous fàrmacs que disminueixin el dolor; i un de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) que desenvolupa una nova immunoteràpia basada en un anticòs monoclonal per al tractament contra el càncer.

Aquests projectes rebran un ajut econòmic de 300.000 euros cadascun per al desenvolupament del projecte els dos anys vinents. L’ajut es destinarà a camps com el desenvolupament tecnològic de l’actiu, els estudis per a l’aprovació reguladora, la contractació de personal o la gestió de la propietat intel·lectual, entre d’altres.

A més, els investigadors rebran suport personalitzat en mentoria i disposaran d’activitats de suport com ara l’assessorament d’experts en la definició dels seus plans de desenvolupament i comercialització.

Creus que la supressió del delicte de sedició resolt el problema de Catalunya?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.