Resultats de l’enquesta anterior: Creieu que la concessió dels indults són l’inici de la solució del conflicte a Catalunya?

A l’enquesta anterior: Creieu que la concessió dels indults són l’inici de la solució del conflicte a Catalunya?, els nostres lectors han votat No un 68%, Sí un 25% i No ho sé un 7%.

Els nostres votants s’han decantat per majoria pel No. De fet, el president Pere Aragonès, en una declaració institucional des de la galeria gòtica del Palau de la Generalitat, i acompanyat de tots els membres del Govern, ja va manifestar que amb els indults no n’hi havia prou i que ni de bon tros eren la solució al problema del conflicte català.

“És evident que els indults són un pas en la bona direcció, però cal posar fi a la repressió en tots els vessants i no només el que afecta els presos polítics”, va manifestar Pere Aragonès.

També els socis d’ERC, Junts per Catalunya i la CUP, van declarar que els indults no resolen el conflicte català.

Encara queda lluny la solució al conflicte. S’exigeix la retirada de les demandes d’extradició i aturar la persecució de representants polítics i servidors públics. També l’amnistia i un referèndum d’independència a Catalunya amb l’aval internacional.

Moltes coses queden per fer, però és important tornar al terreny de la política. Veurem quins resultats obté la reunió d’avui entre Sánchez i Aragonès.

Creieu que la variant índia de la covid-19 esgarrarà l'estiu?

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.