Pujol homenatjat pels seus consellers

Aquests dilluns 13 de setembre va tenir lloc un dinar en el qual es commemorava l’aniversari de Jordi Pujol, alhora que també la formació del seu primer govern. Era un dinar que els seus exconsellers, que havien participat en els diversos governs, li oferien. Per aquest motiu, i pel que es va sentir en el transcurs dels parlaments, es va traduir en un homenatge d’aquelles persones que han compartit amb ell el govern de Catalunya.

Hi van participar prop de 30 consellers i conselleres que s’havien volgut fer presents en aquesta trobada, que en realitat estava prevista per al 2020, però que la Covid havia fet impossible. Van assistir-hi Artur Mas, Joan Rigol, Núria Gispert, Xavier Trias, Lluís Alegre, Oriol Badia, Xavier Bigatà, Josep Delfí Guàrdia, Josep Gomis, Joan Guitart, Josep Grau, Francesc Homs, Joan Hortalà, Xavier Marimon, Andreu Mas-Collell, Pere Macias, Josep Miró, Vicenç Oller, Lluis Prenafeta, Joan Ignasi Puigdollers, Irene Rigau, Jaume Roma i Joan Vallvé.

Cal considerar que el primer govern de Jordi Pujol es va produir el 1980 i que en el transcurs d’aquests anys un nombre important de membres d’aquells governs han mort, com Ramon Trias Fargas, Max Cahner, Ignasi Ferreres, Francesc Sanuy, Antoni Subirà, Miquel Coll Alentorn, Joaquim Molins, Macià Alavedra, Agustí Maria Bassols, i així fins a més d’una dotzena que ja no podien estar presents. Altres van excusar la seva presència en aquest dia concret, i en realitat han estat molt pocs els que s’han fet totalment absents i en aquest sentit destaquen Josep Antoni Duran i Lleida, Ramon Espadaler i Parcerisas i  Xavier Pomés i Abella.

Estàs d'acord que els alumnes d'ESO puguin obtenir el títol sense haver aprovat totes les assignatures?

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.