Previsions electorals. Creix lleugerament l’avantatge del PP

Segons les dades d’Electocracia de 13 de març d’acord amb els sondejos realitzats fins aquesta data, el PP assoliria el 32%, el PSOE el 25,3%, Vox el 14,9%, UP el 10,1%, Mas País el 2,7, si bé molt concentrat a Madrid, i Cs 2,6%, però la dispersió del seu vot fa difícil que tregui escons. Per tant, la diferència entre populars i socialistes se situaria ara ja quasi en 7 punts percentuals.

La tendència observada al llarg dels 2 últims anys confirmaria aquest avantatge, donat que el PP s’ha instal·lat per sobre la base del 30% dels vots, mentre que el PSOE se situa, punt més punt menys, en relació amb el 25% i no sembla capaç de moment de remuntar. Vox manté el seu terra aproximat del 15% i UP el seu del 10%.

Si d’aquesta mitjana d’enquestes passem a les 3 últimes dutes a terme, podem constatar que les de dues d’elles Hamalgama i Celeste Tel, donen resultats semblants al de la mitjana d’enquestes, en el sentit que es mouen clarament dins del marge d’error que tècnicament es calcula.

La tercera és la de Invymark, l’empresa que fa enquestes per a La Sexta i que té una valoració sobre 10, pel que fa a la fiabilitat dels seus resultats, bastant baixa, només de 4,3. La diferència en aquesta enquesta és que els resultats tendeixen a afavorir el govern i són pitjors per a l’oposició. El PP obtindria el 30,7%, el PSOE milloraria 2 punts el seu resultat mitjà fins al 27,3%, Vox estaria en la banda baixa amb el 14,3%, també es veuria lleugerament disminuït UP amb el 9,8% i beneficiat Más País amb el 3,3%.

Creus que l'actual problema judicial que afecta el Barça pot donar lloc a una sanció que li impedeixi competir a Europa?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.